Garagepolis.nl nu beschikbaar als app!

Maak via de app kennis met garagepolis.nl: de aanbieder specifiek voor merk-/universeel dealer-, handels-, onderhouds-, schadeherstel-, tweewieler-, banden-/velgen-, autopoets-en/of autowas-, belettering-/carwrappingbedrijf en landbouwmechanisatiebedrijven. Met onze kennis weet u zeker dat u alles goed heeft geregeld! U kunt u volledig én zonder zorgen richten op uw klanten. Met de Garagepolis.nl App is uw garage verzekering klaar.

AVG Wetgeving

Den Hartigh Adviesgroep B.V. vindt uw privacy belangrijk. Indien u een lopende verzekering heeft via bemiddeling van Den Hartigh Adviesgroep B.V. informeren wij u graag over de wijze waarop wij met uw privacy omgaan, mede gezien de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die vanaf 25 mei 2018 in werking treedt.

Lees verder!

Verzekering voor uw bedrijfsvoorraad verplicht!

Een dekking voor uw bedrijfsvoorraad is wettelijk verplicht. Neemt u daarom contact op met ons zodat wij u met uw 5- cijferig bedrijfsnummer van het RDW kunnen aanmelden in het register. Als een bedrijf bestaat uit meerdere vestigingen, dan zijn er ook meerdere bedrijfsnummers afgegeven, dus elk bedrijfsnummer dient apart te worden verzekerd. Bij overtreding…

Lees verder!

HWA lanceert Mobielschademelden.nl

In 10 min geen formulieren directe afhandeling elektronische handtekening via sms. Hoeksche Waard Assuradeuren lanceert Mobielschademelden.nl via uw smartphone. Mobielschademelden.nl is ook beschikbaar als app in de Apple App Store en de Android Market.